Back

Utilajele au deszăpezit zona montană a Bihorului

Consiliul Județean Bihor anunță că începând de la finele săptămânii trecute a căzut prima ninsoare în zona montană. Utilajele de deszăpezire au acționat pe mai multe drumuri județene.

De la bazele din Aleșd și Beiuș au pornit pe traseu câte trei utilaje pe mai multe drumuri județene cuprinse în zonele Budureasa – Stâna de Vale, Boga – Padiș, Damiș, Remeți etc.

Companiile care asigură „Protecția drumurilor județene pe timp de iarnă, combaterea lunecușului și a înzăpezirii în sezonul de iarnă 2023-2027 pe rețeaua de drumuri județene aflate în administrarea Consiliului Județean Bihor” sunt următoarele:

  • Lotul 1 – zona Aleșd: ASOCIEREA S.C. DUMEXIM S.R.L. – lider & S.C INVENT TRUST S.R.L – ASOCIAT;
  • Lotul 2 – zona Beiuș: S.C. DRUMURI BIHOR S.A.;
  • Lotul 3 – zona Marghita: ASOCIEREA S.C. DUMEXIM S.R.L. – lider & S.C INVENT TRUST S.R.L – ASOCIAT;
  • Lotul 4 – zona Oradea: ASOCIEREA S.C. DUMEXIM S.R.L. – lider & S.C INVENT TRUST S.R.L – ASOCIAT;
  • Lotul 5 – zona Tinca: S.C. CRIȘANA PRO CONSTRUCT S.R.L.

Cele cinci loturi acoperă necesitățile celor peste 900 de kilometri din rețeaua de drumuri județene din județul Bihor.

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.