mai 24, 2024 10:07

“Vinul și muzica”, un nou proiect prin care Rotary Art Nouveau speră să adune bani pentru restaurarea orgii din Sinagoga Sion

Rotary Club Oradea Art Nouveau organizează un nou eveniment de excepție. De această dată este vorba despre acțiunea “Vinul și muzica”, ce va avea loc vineri, 10 noiembrie, de la ora 19:00, în incinta Sinagogii Sion, din strada Independenței, nr. 22.

„Vor fi prezenți cei care știu să ne povestească despre struguri și vin, iar tu te vei bucura de o degustare de vinuri alături de un meniu special între prieteni și oameni de bine contribuind astfel la proiectul nostru de restaurare a orgii din Sinagoga Sion. În aceeași seară magică, vinuri de colecție vor face obiectul unei licitații speciale, iar vocea lui Sergiu Nica ne va însoți pe tot parcursul evenimentului”, se arată într-un comunicat de presă emis de către Rotary Club Oradea Art Nouveau.

Bottles And Wineglasses With Grapes At Sunset

Acest nou proiect al clubului orădean vizează sprijinirea restaurării orgii din Sinagogă, oferind astfel posibilitatea iubitorilor de muzică să asculte preludii, sonate și simfonii pentru acest instrument complex, în interpretarea unor instrumentiști de excepție. Acordurile acestui instrument polifonic merg de la delicatețea aeriană de filigran până la masivitatea unui munte sonor, care domină totul prin măreția și forța de neclintit a sunetelor.

Participarea la eveniment se face pe bază de rezervare, locurile fiind limitate. Rezervările se pot face pe pagina evenimentului, la telefon 0744485757 sau la unul dintre membrii Rotary Club Oradea Art Nouveau. Costul unui bilet este de 300 lei. Din această sumă, 150 de lei vor direcționați către proiectul Rotary Art Nouveau.

Ar putea fi o imagine cu text care spune „ROTARY TERNAT 2 in the WORLD CREATE HOPE INVITAȚIE Rotary Club Oradea Art Nouveau are bucuria de a vă invita să fiți alături de noi la eveni- mentul dedicat strângerii de fonduri pentru REABILITAREA ORGII DIN SINA GOGA SION. Evenimentul vα reuni cina, degustarea de vinuri și licitarea unor vinuri de colecție, completate armonios de acorduri muzicale și alte plăcute surprize. Costul participării este de 300 lei/persoană. 10.11.2023, 10.11 ora 19.00, Sinagoga Sion, str. Independenței, nr. 22”

Toate reacţiile:

10Cristian Puscas, Giuseppe Petruzzo şi alţi 8