iulie 15, 2024 01:48

ANUNȚ Compania de Apă Oradea

S.C. COMPANIA DE APĂ ORADEA S.A. aduce la cunoştinţă consumatorilor că, în ziua de miercuri 31.01.2024,cu ocazia lucrărilor de intercalare a conductei de aspirație PEHD DN 400 mm la noua Stație de Pompare Apă Potabilă din strada Ogorului, lucrare executată de către antreprenorul SC INSTALAȚII MONTAJ SRL, furnizarea apei între orele 0800 2200.

           Furnizarea apei potabile se va întrerupe total către magazinul Selgros Cash&Carry Oradea și vor apăreadeficienţe din punct de vedere a distribuţiei apei potabile, respectiv presiune şi debit scăzut, pe următoarele zone: Calea Clujului ( între str. Tileagdului şi localitatea Oşorhei, cu toate străzile adiacente acesteia), Nufărului – DN 76 cu toate străzile adiacente acesteia, Cartier Tineretului, Cartier Grigorescu, Ogorului, zona de case din Cartier Nufărul delimitată de străzile Nojoridului – Nufărului – Ogorului, Apateului, Ciheiului, Daliei, tronsonul cuprins între drumul de centură Oradea – Sînmartin cu toate străzile adiacente acesteia.

Precizăm faptul că, din cauza manevrelor complexe/repetate de deschidere a vanelor care însoţesc orice închidere/deschidere a apei pe tot parcursul aducţiunii, există posibilitatea ca în aceste zone să apară deprecierea parametrilor calitativi ai apei ( creşterea turbidităţii ).

Rugăm consumatorii să îşi asigure rezervele de apă pentru acest interval de timp. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate, iar în cazul în care la repunerea în funcţiune a serviciului de alimentare cu apă se observă deficienţe în parametrii de furnizare şi de calitate ai apei, vă rugăm să transmiteţi orice sesizare la Dispeceratul central al companiei, la numerele de telefon 0259 – 430.928 sau 0359 – 410.203.

Conducerea

      S.C. COMPANIA DE APĂ ORADEA S.A.