iulie 15, 2024 00:49

Locuri de cazare noi în campus. Universitatea dă în folosință corpul B al Căminului C4

Studenții care nu au beneficiat de un loc de cazare la începutul anului universitar, pot depune cereri la secretariatele facultăților unde învață, până la data de 12 februarie 2024. Cei 150 de studenți, care nu au prins loc în cămine la repartizarea din toamnă, au șansa de a se muta în camere noi, deoarece Universitatea din Oradea dă în folosință corpul B, al căminului C 4 din Campusul Central. Tariful de cazare aici este de 280 lei/lună/persoană – pentru studenții fără taxă, respectiv 400 lei/lună/persoană – pentru studenții cu taxă. Studenții care au părinți cadre didactice sau cadre didactice auxiliare vor plăti 230 de lei pe lună.

Noile camere, dotate cu trei paturi, baie proprie, frigider, dulapuri și trei mese de studiu, așteaptă să-și primească locatarii.

Rectorul Universității din Oradea, prof. univ. dr. habil. Constantin Bungău, spune că noii „chiriași” se vor muta în camerele ce le-au fost repartizate începând cu prima zi a semestrului doi din anul de studii 2023-2024. „Este o oportunitate pe care vrem să le-o oferim studenților noștri și mă gândesc aici, în primul rând, la cei care stau cu chirie, în oraș”, a declarat rectorul Universității din Oradea. Prof. univ. dr. habil Constantin Bungău a mai adăugat că, în perioada următoare, întreaga clădire va fi supusă unor ample lucrări exterioare ce au ca scop creșterea confortului și a indicatorilor de eficiență energetică.

Calendarul complet al procedurilor pentru cazarea studenților, semestrul II, anul universitar 2023-2024, poate fi consultat pe: https://www.uoradea.ro/display31812.