aprilie 20, 2024 06:27

Masterclass de fotografie la Universitate

Pentru a încuraja participarea studenților, a profesorilor și a membrilor personalului la concursul de fotografie „Colecție de emoții în diversitate” – organizat sub patronajul EU GREEN, cunoscutul și talentatul fotograf Ovi D. Pop va susține un curs de tip masterclass. Cursul de măiestrie în arta fotografică va avea loc în data de 29 februarie 2024, de la ora 16:00, în Aula Universității din Oradea.

Pe lângă diplomă și imprimarea imaginii premiate, fotografii amatori ocupanți ai podiumului competiției urmează să se bucure și de o vizită, la una dintre universitățile partenere din cadrul Alianței Academice EU GREEN.

Ultima zi de trimitere a lucrărilor este 15 martie 2024, iar anunțul oficial privind rezultatele concursului va fi făcut pe 22 martie 2024. A doua zi este programat vernisajul expoziției de fotografie, prilej cu care vor fi prezentate cele mai reușite lucrări realizate de studenți, cadre didactice sau membri ai personalului Universității din Oradea.

Regulamentul integral al concursului poate fi consultat pe pagina de media a Universității din Oradea sau la adresa eugreen.varadinumfoto.ro