aprilie 20, 2024 06:41

Tunde Onița, dovada transformării personale prin KANGOO JUMPS

Tunde Onița. Continuatoarea unui fenomen numit I LOVE KANGOO JUMPS. Dar Tunde Onița e mai mult decât un instructor în acest sport făcut cunoscut la noi de Kinga Sebestyen. E un model de femeie, o dovadă vie a pasiunii pentru #kangoojumps, o prietenă mereu cu zâmbetul pe buze și o susținătoare energetică și energică pentru o stare de bine completă.

Povestea ei de viață nu diferă cu mult față de a altor femei, însă ce are ea în plus? Acel joie de vivre, cum ar spune francezii, acea bucurie de viață de care sigur te molipsești după o singură oră de antrenament de #KangooJumps.

Te las pe tine să o descoperi pe Tunde din provocările și lecțiile ei. Pot doar să îți mai spun că această femeie minunată a reușit într-un interval foarte scurt să creeze o adevărată comunitate de femei în jurul ei, care îi apreciază bonomitatea, entuziasmul și, evident, zâmbetul.

Urmărește aici un scurt material realizat cu Tunde Onița pentru rubrica OAMENII DE LÂNGĂ NOI:

Ce trebuie să știi despre #KangooJumps

Kangoo Jumps este un tip de antrenament care a câștigat popularitate la nivel mondial, inclusiv în România, datorită combinației sale unice de distracție, beneficii pentru sănătate și eficiență în arderea caloriilor. Utilizând niște ghete speciale cu arcuri, denumite ghete Kangoo Jumps, acest sport oferă un antrenament cu impact redus, fiind accesibil unei game largi de persoane. Iată câteva informații inedite și interesante despre Kangoo Jumps:

Istoria Kangoo Jumps începe cam prin anii ’90, având originea în Elveția. Ghetele au fost inițial dezvoltate ca un instrument pentru reabilitarea rănilor la genunchi și glezne, datorită capacității lor de a reduce impactul cu solul. În timp, eficiența lor în combinarea exercițiilor cardio cu protecția articulațiilor a transformat Kangoo Jumps într-un fenomen fitness la nivel global.

Beneficii

  • Impact redus: Kangoo Jumps reduce semnificativ impactul exercițiilor asupra articulațiilor, făcându-l ideal pentru reabilitare și pentru persoanele cu probleme articulare.
  • Arderea caloriilor: Într-o ședință de o oră poți arde între 400 și 800 de calorii, în funcție de intensitatea exercițiilor și de greutatea corpului.
  • Îmbunătățirea sistemului cardiovascular: Regularitatea antrenamentelor îmbunătățește funcția cardiovasculară și crește capacitatea pulmonară.
  • Tonifiere: Exercițiile cu Kangoo Jumps tonifică și sculptează corpul, lucrând simultan mai mulți mușchi.
  • Beneficii psihologice: Antrenamentele de Kangoo Jumps sunt distractive și pot reduce stresul, îmbunătățind starea generală de bine.

Cine poate practica Kangoo Jumps?

Practic, oricine poate participa la antrenamentele de Kangoo Jumps, indiferent de vârstă sau de nivelul de condiție fizică. Este deosebit de benefic pentru cei care caută o metodă de exercițiu cu impact redus sau pentru cei care doresc să evite leziunile sportive.

Popularitatea în România

Kangoo Jumps a devenit popular în România datorită combinației sale unice de fitness și distracție. Cultura sportivă din România, care încurajează adoptarea stilurilor de viață active și sănătoase, a contribuit la creșterea popularității acestui sport. Instructorii de fitness inovativi și accesul la echipamentele necesare au facilitat de asemenea adoptarea lui Kangoo Jumps. Impactul vizual al ghetei, precum și efectele sale pozitive asupra sănătății și formei fizice, au făcut din Kangoo Jumps o alegere la modă pentru antrenamente individuale sau de grup, în aer liber sau în săli de sport.

Kangoo Jumps oferă o modalitate excelentă și inovatoare de a te menține în formă, având beneficii remarcabile pentru sănătatea fizică și mentală. Flexibilitatea și accesibilitatea acestui sport îl fac o opțiune populară pentru o gamă largă de persoane, contribuind la creșterea sa în popularitate în România și în întreaga lume.

Dacă ești din #Oradea și vrei să intri și tu în #KangooJumpsTundeTeam, o poți contacta direct pe ea prin rețelele de socializare.

O oră de antrenament de #KangooJumps cu Tunde Onița te va face dependentă de acest sport și de energia pe care o ai după ce îl practici!