aprilie 20, 2024 05:39

VISIT Oradea la ediția de primăvară a Târgului de Turism al României

Municipalitatea orădeană prezintă oferta turistică a orașului pentru anul 2024 la ediția de primăvară a Târgului de Turism al României, unul din cele mai importante evenimente ale industriei, ce are loc în 15-18 februarie, în incinta Romexpo – București. Prin prezența la cea de-a 48-a ediție a acestui important eveniment dedicat atât agențiilor de turism, cât și touroperatorilor, participărilor internaționale și serviciilor turistice se urmărește consolidarea poziției orașului ca destinație de top și atragerea de turiști. Conform datelor comunicate de Institutul Național de Statistică, Oradea se situează în top 10 destinații din România, cu peste 225.000 de vizitatori în anul 2023.

Standul prezent în cadrul expoziției s-a realizat cu ajutorul Primăriei Municipiului Oradea, Visit Oradea, Consiliului Județean Bihor, AMD Bihor, CNIPT Bihor și Hotel President Băile Felix, susțin reprezentanții APTOR într-un comunicat de presă.

Deși nu a urcat încă în primele cinci destinații favorite, eforturile celor care se ocupă de promovarea orașului sunt continuu și susținute, iar participarea la Târgul de Turism al României este o oportunitate excelentă de a promova oferta pentru turiști cu atât mai mult cu cât orașul se află, momentan, doar în preferințele turiștilor români. Deși trebuie să recunoaștem că suntem încă un oraș de tranzit pentru cei care vin sau cei care pleacă în Occident, pentru anul 2024, Oradea și zona din împrejurimi se promovează ca destinație turistică prin patrimoniu arhitectural, wellness și spa, gastronomie și vin, muzee și expoziții, precum și un bogat calendar de evenimente.