aprilie 20, 2024 05:11

Șefii Primăriei Oradea s-au întâlnit cu locuitorii din cartierul Grigorescu

Primarul Florin Birta împreună cu viceprimarul Marcel Dragoș s-au întâlnit marți, 19 martie, cu locuitorii cartierului Grigorescu, zonă în care administrația orădeană continuă lucrările de modernizare a străzilor. La întâlnire, primarul a informat cetățenii asupra faptului că, după ce anul trecut Primăria Oradea a finalizat modernizarea a 16 străzi, anul acesta urmează să intre în același proces de modernizare alte 12 străzi.

Lucrările au început deja pe străzile Iványi Ödön, Ștefan Augustin Doinaș, Zaharia Macovei, Vasile Vartolomei și vor debuta în perioada următoare și pe străzile Gheorghe Tulbure, Maczalik Alfred, Lucreția Suciu, Nicolae Toma, Valentina Boștină, Hadrian Daicoviciu, Iustin Popfiu și Radu Greceanu.
De asemenea, la finalizarea acestor lucrări se va reface și stratul asfaltic de pe strada Nojoridului, ce străbate cartierul.

Primarul Florin Birta i-a informat pe participanții la întâlnire despre faptul că străzile din cartier vor fi iluminate cu LED, făcând parte dintr-un proiect mai mare, pe care Primăria îl va implementa la nivelul municipiului, cu finanțare de la Administrația Fondului de Mediu.

„Ulterior, în zonă vom amenaja un parc, ce va fi situat la intersecția străzilor Nicolae Toma, Valentina Boștină și Radu Greceanu. Remarc interesul crescut al oamenilor pentru investițiile derulate de Primăria Oradea și apreciez atitudinea proactivă arătată de aceștia. Împreună cu colegii mei din Primărie, vom continua întâlnirile cu orădenii, în perioada imediat următoare, pentru a discuta despre proiectele pe care le derulăm în diferitele zone ale orașului”, a menționat primarul.