aprilie 20, 2024 06:39

Studenții de la Drept au aflat despre cercetarea criminalistică la fața locului de la doi reputați practicieni

Facultatea de Drept din cadrul Universității din Oradea a găzduit în perioada 18-19 martie, unul dintre workshop-urile profesiilor juridice cu titlul “DESPRE PROFESIA DE EXPERT ȘI CERCETAREA CRIMINALISTICĂ”. În acest an, au fost prezentate, analizate și dezvăluite studenților anului IV – Enigme ale Cercetării locului faptei.  

Workshop-ul a fost susținut de către conf.univ.dr. habil. Sorin ALĂMOREANU, Universitatea ”Babeș-Bolyai”, Cluj Napoca, expert criminalist și de Silviu Predescu, expert criminalist – IPJ Timiș, doctorand, Univ. “Babeș-Bolyai”, Cluj Napoca. Acest gen de activități au ca scop dezvăluirea și descoperirea împreună cu studenții a celor mai frumoase și fascinante momente din profesia de expert criminalist.

Decanul Facultății de Drept, conf univ dr Cristian Dumitru Miheș, a mulțumit invitaților pentru prezență și disponibilitatea de a împărtăși studenților orădeni din experiența practică, iar studenților le-a mulțumit pentru interesul manifestat. Domnia sa a ținut să sublinieze că prin evenimente de acest gen se reiterează buna colaborare între Facultatea de Drept din cadrul Universității din Oradea și Facultatea de Drept din cadrul Universității ”Babeș-Bolyai”, Cluj Napoca.