iunie 13, 2024 06:29

Școala de vară POLIS pentru tinerii pasionați de istorie, jurnalism sau relații internaționale

Universitatea din Oradea organizează în perioada 22 iulie – 4 august cea de-a V-a ediție a Școlii de vară POLIS, un proiect destinat liceenilor din medii defavorizate interesați și pasionați de cursurile Facultății de Istorie, Relații Internaționale, Științe Politice și Științele Comunicării.

Cele 32 de locuri disponibile sunt rezervate elevilor din clasele a X-a și a XI-a, care vor să devină istorici, experți în relații internaționale, politicieni, analiști politici, jurnaliști ori comunicatori. Ei pot petrece, în mod gratuit, două săptămâni de studenție adevărată la Universitatea din Oradea, locuind într-unul dintre căminele studențești ale campusului central, vor mânca la cantina universității, vor lua parte la cursuri asemănătoare celor din anii de facultate, vor avea în program și vizionări de filme, jocuri, vizite la muzee, ateliere de lucru etc. La fel ca în anii precedenți, fiecare participant va primi gratuit și un kit educațional, iar la finalul „taberei”, cel mai bun dintre elevi va fi premiat cu o tabletă.

„Școala de vară «Polis» este o inițiativă coordonată de către prof. univ. habil. Sorin Borza, directorul Școlii de vară „Polis”.

Mai multe informații și formularele de înscriere pentru participarea la Școala de vară „Polis” se găsesc pe site-ul: polis.uoradea.ro.