aprilie 20, 2024 06:13

Cine suntem

Adresa site-ului nostru web este: www.stiribihor.info.

Pentru a asigura buna functionare a Site-ului, procesam datele personale colectate prin fisierele cookie necesare. SC TASHA ADVERTISING SRL prelucreaza aceste date pe baza interesului sau legitim de a mentine site-ul si subsectiunile sale functionale.

La www.stiribihor.info, respectăm confidențialitatea vizitatorilor noștri și ne angajăm să protejăm datele personale colectate pe acest site. Această Politică de Confidențialitate explică modul în care colectăm, utilizăm, divulgăm și păstrăm informațiile personale ale utilizatorilor.

1. Informații pe care le colectăm Colectăm informații personale atunci când vă înregistrați pe site-ul nostru, vă abonați la newsletter, completați un formular sau interacționați cu site-ul nostru în alte moduri. Aceste informații pot include numele, adresa de email, numărul de telefon și alte date necesare pentru a vă oferi serviciile solicitate.

2. Utilizarea informațiilor Informațiile colectate sunt utilizate pentru a personaliza experiența dvs. pe site, pentru a îmbunătăți site-ul, pentru a răspunde cererilor și întrebărilor, și pentru a trimite periodic emailuri cu noutăți, actualizări, informații despre produse sau servicii etc.

3. Protecția datelor Implementăm o varietate de măsuri de securitate pentru a menține siguranța informațiilor dvs. personale. Datele personale sunt stocate în medii securizate și sunt accesibile numai de către un număr limitat de persoane care au drepturi speciale de acces și sunt obligate să păstreze confidențialitatea informațiilor.

4. Divulgarea către terți Nu vindem, comercializăm sau transferăm în alt mod informații identificabile personal către terți. Aceasta nu include partenerii de încredere care ne ajută în operarea site-ului nostru, desfășurarea afacerii sau servirea dvs., atâta timp cât aceste părți sunt de acord să păstreze aceste informații confidențiale.

5. Drepturile dvs. Aveți dreptul să solicitați acces la datele personale pe care le deținem despre dvs., să rectificați orice date incorecte și să vă opuneți sau să solicitați limitarea prelucrării datelor dvs. personale. De asemenea, aveți dreptul să solicitați ștergerea datelor dvs. personale.

6. Modificări ale Politicii de Confidențialitate Ne rezervăm dreptul de a modifica această politică de confidențialitate oricând. Modificările vor fi postate pe această pagină și, dacă sunt semnificative, vă vom notifica prin email sau printr-un anunț pe site.

Contactați-ne Pentru orice întrebări legate de această politică de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la stiribihor.info@gmail.com.